Onze leermiddelen

Koers digivaardig met Digizicht!

Advisering:
Iedere organisatie is anders. Graag maken wij kennis met jouw organisatie en bestuderen wij jullie werkwijze. Op basis van jullie huidige situatie en behoefte om competenties te vergroten maken wij een opleidingsplan.  

Competenties meten:
Met behulp van onze vragendatabase nemen wij competentiescans af. Deze competentiescans maken per applicatie inzichtelijk wat de aanwezige en de te ontwikkelen vaardigheden zijn. Op basis van de uitkomsten van deze competentiescans weten wij doelgericht ons aanbod af te stemmen. Zo doorloop je leertrajecten eenvoudiger door aan te sluiten bij wat je weet en te leren wat je nog niet weet.

E-learning (voorkennis vergroten):
Door vooraf aan de workshops e-learning in te zetten vergroten wij de voorkennis van de deelnemers. Tijdens de workshops kunnen we dan gerichter aandacht geven aan organisatie-specifieke werkprocessen. Ook stellen wij deelnemers zo in staat om nog beter voorbereid aan onze workshops deel te nemen.

Workshop-readers en trainingsboeken:
Door de jaren heen hebben wij veel hardcopy content gemaakt. Deze hardcopy content bestaat uit workshopreaders en trainingsboeken van hoge kwaliteit.
Door onze effectieve inrichting van deze leermiddelen zijn we in staat om snel maatwerk te kunnen leveren. Natuurlijk worden deze leermiddelen regelmatig bijgewerkt. Klik hier voor een overzicht van onze (hardcopy content) leermiddelen.

Workshops:
Onze trainers zijn gecertificeerd om te werken met de leerlijnen welke verwerkt zijn in de Digizicht-methode. 
De trainers zelf hebben ervaring om voor groepen gebruikers te staan, zijn uiteraard bekwaam in de te trainen applicaties en kunnen putten uit praktijkervaring. Deze praktijkervaring vinden wij onmisbaar om de juiste aansluiting bij jouw organisatie te vinden. Zo komt een deel van onze trainers uit het onderwijs (en staan zelfs gedeeltelijk nog voor de klas). Onze trainers voor het bedrijfsleven hebben een zeer diverse achtergrond.  Logistics, verzekeringen, bankwezen maar ook de zorg zijn vertegenwoordigd.

Floorwalking:
Aangeleerde vaardigheden omzetten naar de praktijk blijft voor sommige eindgebruikers lastig. Het ligt immers in de menselijke aard om dat te doen wat je al deed. Maar zoals bekend; dan krijg je ook wat je altijd kreeg! Verandering weten wij te effectueren door middel van floorwalking. Op deze manier weten wij de digitale transformatie kleinschalig maar zeer effectief zichtbaar te maken. 

E-learning:
Met behulp van e-learning vergroten wij de leeropbrengst van eindgebruikers. Onze e-learning maakt het mogelijk voor gebruikers om video's te ontsluiten, leertrajecten te doorlopen, favorieten te maken en bladwijzers bij te houden. Ook is contact met de e-coach mogelijk. 
Het volgen van een webinar behoort uiteraard ook tot de geïntegreerde mogelijkheden.
 Binnen ons leerplatform maken wij slim gebruik van leersuggesties. Op die manier laten wij het leerproces aansluiten bij de wensen en behoeften van eindgebruikers. Op basis van leersuggesties ligt de volgende uitdaging slechts 1 muisklik bij je vandaan! 

E-coach:
Echt hulp door echte mensen. Per organisatie stellen wij één of meerdere e-coaches aan. Deze e-coach kan een interne medewerker zijn of de trainer welke namens Digizicht verbonden is aan jouw organisatie. Hulp kan telefonisch, per e-mail of een tijdelijke remote overname van je computer geboden worden. 
Uiteraard registeren wij de ondersteuning waardoor wij nog beter in weten te spelen op de behoeften binnen een organisatie. Uiteraard bieden wij aanvullende ondersteuning als het noodzakelijk mocht blijken om werkprocessen, of delen hiervan, nog beter te beschrijven voor huidige en toekomstige medewerkers. 

Certificering:
Vanuit de Digizicht-methode is certificering mogelijk op basis van bekwaamheid. Deze bekwaamheid kan worden aangetoond door middel van het doorlopen van een toets en het aanleveren van werkopdrachten (veelal in de vorm van digitale bestanden). 
Digizcht maakt onderscheid in Silver Certified Professional en Gold Certified Professional. 

Certified Professional silver and goldjpgDigizicht; Wij zijn er voor jou!