Roy Fijn Leren met de Experts.

Wat is het  STAP  -budget?


Leren met je STAP-budget? Ja, dat kan via Stapwijz!

Doormiddel van het STAP-budget kan jij gratis één van de 100+ Stapwijz leertrajecten volgen, inclusief toegang tot onze gehele online leerbibliotheek.
Dit zijn dus ook alle aangeboden Digizicht-leerlijnen. 

Het STAP-budget is een subsidieprogramma van de overheid om jou te stimuleren meer uit je carrière te halen en je positie op de arbeidsmarkt te versterken. Je kunt maximaal € 1000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding naar keuze.

Klaar om van start te gaan? 


Meld je je aan bij Stapwijz voor het online leren!
(Klik voor de link op de afbeelding.)
Vergeet niet om bij het opmerkingen-veld DIGIZICHT te vermelden.
Je ontvangt dan niet alleen een héél interessant boek cadeau maar je maakt ook kans op 1 van de 3 cadeaubonnen t.w.v. € 50,- welke wij verloten*.
(De winnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Online leren in 4 stappen...

Op de website van Stapwijz wordt meer informatie gegeven over het proces om de subsidie aan te vragen. Binnen de online trainingen is instructie-, oefen- en verrijkingsmateriaal aanwezig. Ook worden er regelmatig live-sessies georganiseerd zodat je in contact kunt treden met de experts.

Neem een kijkje op:
www.stapwijz.nl 

Wil je eerst meer weten over Roy of de andere andere experts?
Klik dan op de volgende link:
www.stapwijz.nl/experts 


" Gemiddeld worden de trainingen van Roy met een 8,5 beoordeeld. Uit eigen ervaring kan ik beamen dat de trainingen toegankelijk zijn en heel goed aansluiten bij de praktijk. De inhoud is goed opgebouwd en de aanspreekvorm is zeer prettig. De Digizicht-workshops zijn een echte aanrader."

A. Verhoeven, leerkracht PO